RECORREGUTS

Formentera All
Round Trail
Amb inici al port de la Savina, aquesta prova recorre tota la volta a l’illa acumulant 72 km. El seu recorregut està marcat per platges de sorra, penya-segats, roques i passa pels seus 2 fars més famosos: Cap de Babaria i La Mola.
Half  Round
Formentera Trail
Aquesta prova de 42 km amb sortida a Es Arenals i arribada a el Port de la Savina, et farà sentir la duresa del recorregut recompensada sempre per la bellesa de l’emplaçament en el qual se celebra.
Tros
de Fart
Els 21k són, aproximadament, un terç de de la volta a l’illa, i et donarà temps a gaudir de paisatges de 10.
10km
de Fart
Gaudeix de l’illa amb aquesta nova distància.

REGLAMENT

La Formentera All Round Trail és una cursa de 76 km que recorre la costa de l’illa de Formentera amb sortida i arribada al Port de la Savina (dissabte 2 d’abril a les 9.00 hores, 250 participants màx.). Conjuntament se celebra la Half Round Formentera Trail de 40,5 Km. amb Sortida a Es Arenals i arribada al Port de la Savina (Dissabte 2 d’abril a les 11:00 hores, 350 participants màx.). Aquest any, el Tros de Fart de 21 Km. amb sortida a Es Caló i arribada al Port de la Savina es durà a terme el mateix dissabte dia 2 d’abril a les 16.30 hores (350 participants màx), aquesta modificació a l’horari habitual ve motivada, en tenir la prova més hores de llum solar, i amb això s’aconseguirà que la zona de meta tingui una arribada escalonada de participants durant tota la tarda, aconseguint una millor gestió de l’espai i recursos. També la Formentera All Round trail es pot fer per parelles de relleus, o sigui, a cada avituallament, els equips podran rellevar-se, i basar la seva estratègia per aconseguir el repte de fer la volta completa a l’Illa. Serà obligatori que almenys 1 membre de la parella faci 2 trams dels 6 dels quals consta la prova

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS OFICIALS

COL·LABORADORS