RECORREGUTS

Formentera All
Round Trail

Amb inici al port de la Savina, aquesta prova recorre tota la volta a l’illa acumulant 72 km. El seu recorregut està marcat per platges de sorra, penya-segats, roques i passa pels seus 2 fars més famosos: Cap de Babaria i La Mola.

Half  Round
Formentera Trail

Aquesta prova de 42 km amb sortida a Es Arenals i arribada a el Port de la Savina, et farà sentir la duresa del recorregut recompensada sempre per la bellesa de l’emplaçament en el qual se celebra.

Tros
de Fart

Els 21k són, aproximadament, un terç de de la volta a l’illa, i et donarà temps a gaudir de paisatges de 10.

REGLAMENT

La Formentera All Round Trail és una cursa de 72 km. Que recorre la costa de l’illa de Formentera amb sortida i arribada al Port de la Savina (Dissabte 15 / maig a les 9.00 hores, 150 participants màx.). Conjuntament es celebra la Half Round Formentera Trail de 42 km. Amb Sortida a Es Arenals i arribada al Port de la Savina (Dissabte 15 / maig a les 9.00 hores, 150 participants màx.). Excepcionalment, aquest any, el Tros de Fart de 21 km. Amb sortida a Es Caló i arribada al Port de la Savina es durà a terme el diumenge 16 de maig a les 9.00 hores (150 participants màx). La Formentera All Round trail, també es pot fer per parelles de relleus, o sigui, a cada avituallament, els equips podran rellevar, i basar la seva estratègia per aconseguir el repte de donar la volta completa a l’illa. Serà obligatori que a l’almenys 1 membre de la parella faci 2 trams dels 6 de què consta la prova

PATROCINADORS PRINCIPALS

PATROCINADORS OFICIALS

COL·LABORADORS